Tekoppar små.

Stig Lindbergs koppar är så himlans fina! Jag skulle vilja ha en glad samling av alla hans olika varianter. Jag äger två tekoppar från servisen Ribb - men det vore inte fel med Adam- eller Bersåvarianterna heller - när jag blir rik ska jag gå på jakt!

Min dröm är en Stringhylla med min lilla koppsamling på!

Tjingtjong.


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag har ett litet tips till er tjejer. Visst lägger man ner rätt mycket pengar på smink på en månad? Jag är medlem på en sida där man kan kan få presentkort på olika butiker som säljer smink, ex Åhléns och Kicks. Det man gör är att besöka hemsidor, svara på undersökningar och frågor på sidan. Man får även poäng för att logga in, vilket är jättebra, för det betyder att man egentligen inte behöver lägga ner så mycket tid för att till slut få ut ett presentkort!Om ni blir medlemmar så har jag dessutom ett tips: spara ihop poäng tills ni har 600 poäng (om ni har tålamod), för då får ni ut mer av presentkortet.Om du blir medlem genom länken nedan så får du dessutom 50 poäng direkt när du blir medlem! Medlemskapet är gratis, det tillkommer inga avgifter för frakt eller så heller.http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=191155Jag hoppas vi ses! Galenorewen heter jag där.Ha en bra dag!

2009-03-14 @ 16:37:58
URL: http://gratisbesatt.blogg.se/
Postat av: V

Sv; ja visst är den grym:D Aa det var verkligen synd:(

2009-03-15 @ 11:18:29
URL: http://veronicablomqvist.blogg.se/
Postat av: Matilda

ja visst är hon fantastiskt bra? elde alltså! :-)en annan som är fantastiskt ultra ur-bra är ju stig lindberg. jag har varit kär i honom i snart 5 år...haha! har samlat på mig en hel del från favoritserien berså, och har bla en ask i just en stringhylla! älskart!!

2009-03-17 @ 14:20:08
URL: http://www.matildasalmen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0