Riktig löpare.

God Morgon!

Blodomloppet som jag och Maja sprang i Onsdags gick uuutmärkt! 
Jag kan inte riktigt förstå det hela - jag betade av hela 10 km-banan utan att behöva stanna en enda gång!

Jag är så imponerad och stolt så jag vet inte riktigt vart jag ska säga - förutom att jag älskar min kropp.

Det var nog nån slags tävlingsinstinkt som slog igång när jag de första km joggade fram med alla andra deltagare. Det var som en tjock ström av människor som ringlade sig fram i skogen som jag sögs med i - sen var det viljan som tog över - hela dagen hade jag peppat och laddat för loppet utan att göra en så stor sak av det "idag ska jag springa eller gå så långt jag orkar och det kommer bli riktigt kul" Att vara mentalt stark inför nåt man ska göra kan vara mer avgörande än vad man tror! Man ska se sig som en vinnare! 

Jag fick sluttiden 1.06.20 - och jag som bara hade sprungit max 5 km på vanlig asfalt köttade på 10 km på grusväg och lerig skogsterräng och fick en så fin tid! Kroppen sitter på mer styrka än vad man tror och jag beundrar den för det!

Jag måste ju också gratulera min kära vän Maja som fick sluttiden 1.01.02!

Hoppas ni alla får en bra dag.... med en liten springrunda?

Adjö! 

BACK IN BUSINESS!

Förlåt kära läsare - jag har svikit er under några veckors tid men nu är jag tillbaka!

 Ibland får jag ingen vidare stor lust att skriva här - det blir så omständigt med bilder som ska läggas upp och en vettig text som ska skrivas så att jag tappade glöden helt enkelt - och jag har kommit så långt i livet så att jag har lärt mig att jag ska inte göra nåt som jag inte tycker är kul - därför sket jag i att skriva.

Jaja.

Idag har jag laddat och laddat och laddat för ikväll är det BLODOMLOPPET ute på Djurgården i Stockholm. Jag och min vän Maja ska beta av 10 km på tidtagning!
Jag har inte tränat tillräckligt för detta äventyr men skiter i det - jag ska piska på kroppen så långt den orkar och sen får vi se hur långt det blir helt enkelt. Jag kan tillägga att jag har inte sprungit längre än 5 km under min träning inför detta så 10 km kommer bli kul men S A F T I G T.

Brorsan laddade min mobil me grym musik så med hjälp av musiken kommer jag DANSA fram!

Nä, nu ska jag se hur jag klär i svettband. Har införskaffat mig ett tjusigt dagen till ära!

Hoppas ni läsare inte är besvikna på mig och vågar komma tillbaka till min bloggvärld....åh, jag som skulle bli nästa blondinbella....

Hejdå and wish me luckRSS 2.0